Makeup

Holiday glam med ghd

DU6A9573-Edit DU6A9576-Edit DU6A9612-Edit DU6A9599DU6A9633  holiday makeup, christmas makeup, julemakeup, guldmakeup, guldglimmer, glitter eyes, glitter eyeshadow, gold glitter eyeshadow, gold glitter eye shadow, glam waves, ghd curve, classic wave wand DU6A9661-Edit DU6A9677-Edit DU6A9682-Edit

Så kom min lille julemakeup guide online på ghd bloggen. I kan se her, hvordan jeg skabte looket, og egentlig vil jeg ikke skrive så meget andet i dette indlæg, end produktlisten, for resten er at finde på ghds danske og norske blog. 🙂

Jeg håber at I kan lide det!


Produktliste:

Base:

Elf flawless finish foundation porcelain

Mac studio finish concealer NW20

Elf cool bronzer

Mac mineralize skinfinish soft & gentle

Øjne:

Maybelline the nudes

Lit cosmetics clearly liquid glitter base

Violet Voss glitter hella amazing

Clinique high impact waterproof mascara

Læber:

Essence lipgloss 07 Big night out


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar