Beauty

New in – L’oréal true match highlight

loreal true match highlight, the body shop, matas

I går viste jeg jer et look, hvor min nye highlighter var taget i brug. Jeg har haft ledt efter en creme highlighter, og havde faktisk besluttet mig for Maybellines nye strobing stick, men forelskede mig i stedet i denne til ca. samme pris.

Se looket her.

For tiden er jeg enormt glad for den mere ‘glowy’ hud, og der synes jeg at denne highlighter gør det rigtig godt, og er nem at arbejde med. Hvis jeg ville have den endnu mere intens, kan man bruge sin almindelige highlighter oven på, og så kan jeg lige love jer for, at der er dømt highlight, haha.

Der kommer snart flere looks, hvor jeg vil bruge den, så hold øje på bloggen, og til 89,- er den bestemt værd at prøve, hvis I står og leder efter en god highlighter til prisen. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Ultra glowing skin | rikaedelgren 13. december 2016 at 15:38

    […] her indlæg bliver lidt en blanding af en produktliste, og min mening om min nye highlighter fra Loreal. Jeg synes at jeg ser det alle steder på nettet, og derfor ville jeg selv give det et skud – […]

  • Skriv en kommentar