Festive New Years Eve makeup

Purple smokey eyes and messy curls

Der har efterhånden været stille i lang tid, men det vil jeg forsøge at ændre lidt på nu! Min tid er gået med arbejde og egne små projekter, så tiden og inspirationen til bloggen har simpelthen manglet.

Jeg vil starte ud med at vise jer dette look jeg har lavet for ghd, med messy krøller og mørkelilla smokey eyes, som jeg synes giver et anderledes udtryk, end de klassiske sorte eller brune. Produktlisten kan jeg ikke længere huske, da det er ved at være et par måneder siden jeg lavede looket, men der vil selvfølgelig komme produktlister på fremtidige looks, præcis som der plejer. 🙂

Jeg håber at I fortsat vil følge med!


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festive New Years Eve makeup