Purple smokey eyes and messy curls

Til forårets festligheder

1. 319,95,- HER / 2. 899,95,- HER / 3. 199,- HER / 4. 549,- HER

Vi er jo trådt ind i forårets første måned, og derfor kommer der også nogle af de lidt finere, festlige begivenheder som bl.a. konfirmationer. Selv har jeg kun en enkelt konfirmation i år, og har god tid til at finde noget at have på!

Alligevel har jeg investeret i et par lidt dyrere ting, for mit vedkommende, som den smukke sandfarvede kjole fra MbyM, som jeg forelskede mig i, første gang jeg så den. Den er meget klassisk i snittet og farven, og derfor noget jeg føler at jeg vil være glad for i mange sæsoner. Den kan både dresses op og ned, så det er en ting, jeg kan få meget brug ud af! Sammen med den, købte jeg den fine sorte blondetop, som passer lige til udskæringen i kjolen, og gør den mere anvendelig, da udskæringen ellers er meget dyb.

Skoene er faktisk også helt nye hjemme hos mig. Jeg har i lang tid gået og ledt efter et par stiletter i den helt perfekte nude farve, uden plateau og gerne med spids tå, så jeg var jo bare nødt til at eje de her skønheder, som derudover sad rigtig godt, og ikke strammede om foden.

Sammen synes jeg virkelig at det udgør et super fint outfit til nogle af forårets begivenheder, så nu mangler jeg bare et par invitationer, heh 😀


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple smokey eyes and messy curls