New in - Mac lipsticks

En opdatering af forårsgarderoben

1. 850,- HER / 2. 1.869,- HER / 3. 600,- HER / 4. 850,- HER / 5. HER

Det sidste stykke tid har jeg været på en intens jakkejagt, da jeg står uden en jakke her til foråret. Jakker er ikke det jeg har mest af, hængende i garderoben, men blandt dem jeg har, er der faktisk kun til vinter og efterårsbrug. Derfor har jeg ledt både i fysiske butikker og på nettet, for at finde en som faldt i min smag, og som var til at betale.

Jeg har ledt efter noget, som var enten i en stærk farve eller en som var i en fin, sart lyserød eller beige nuance. Her faldt jeg over den fine rosa jakke fra Esprit, som har et meget løst og klassisk snit, og som kan bruges igen og igen. Prisen på 850,- er også helt fair, for en lækker jakke! En af mine nuværende yndlingsjakker er også fra Esprit, og derfor har jeg ikke noget imod at bruge de penge på en jakke, netop fordi jeg kender kvaliteten. 🙂

Nu når foråret forhåbentlig er ved at være over lille Danmark, har man ofte også brug for et par nye sko. Det har jeg i hvert fald, for mine sneaks er ved at være meget pinlige at gå rundt i, i offentligheden, haha. Da jeg så disse hvide sneaks, røg de direkte på ønskelisten! De er så flotte, og meget anvendelige, hvilket er en vigtig ting for mig. De er også en tand billigere end mine elskede Adidas Superstar, så mon ikke de her skønheder bliver bestilt, når vi snart får lidt penge på kontoen igen?


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Mac lipsticks