A new favorite

Swarovski glass nail files

Produkterne er modtaget som gave

For ikke mindre end en måneds tid siden, besluttede jeg mig for at prøve at begynde at passe lidt på mine negle. Jeg har altid synes at det var vildt flot med naturlige negle, som har lidt længde og er blevet filet i en flot form. Derfor blev jeg meget glad, da jeg modtog en pakke fra mærket Mont Bleu, hvor jeg fik hele fire flotte file i glas, som var pyntet med smukke swarovski sten! Jeg synes virkelig at alle neglefilene er super flotte, og så er alt der glimter jo lige mig, haha! 🙂

Før jeg modtog disse neglefile i glas, har jeg kun prøvet nogle lidt billigere varianter, og selv de var gode, men der er noget virkelig lækkert ved disse file, både ved designet og at de virker enormt gode. Efter at have prøvet dem, er jeg stadig super glad for dem! Jeg synes at de filer mine negle bedre end dem jeg har prøvet før, og så er kvaliteten altså helt i top! Ofte har jeg oplevet, at neglefilene kun filer de øverste ?lag? af neglen, og efterlader kanten af neglen helt flosset, hvilket faktisk er virkelig irriterende. Det synes jeg ikke at disse neglefile gør i samme grad, og så er jeg vild med, at de findes i forskellige størrelser og farver, så der er lidt til enhver smag! Min favorit er mellemstørrelsen af neglefilene, som har den helt perfekte størrelse, og den mindste er helt perfekt at have med på farten. Udover at modtage forskellige neglefile, fik jeg også en større fodfil i glas, som jeg ikke har fået prøvet endnu. Dog har jeg virkelig høje forventninger til den, eftersom jeg er blevet så glad for neglefilene.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new favorite