Simple and elegant

NYX liquid suede

For lidt siden købte jeg disse to læbestifter fra NYX. Jeg havde dengang kun prøvet en af deres butter gloss produkter, som I kan se her. De koster ikke det helt store, så derfor købte jeg dem og en masse andet fra NYX, som I nok får min bedømmelse af på et andet tidspunkt! 🙂 De er flotte både alene, og med f.eks. en gloss over. I kan se et look jeg har lavet med en liquid suede læbestift og gloss her.

De to farver jeg købe var Amethyst og Stone Fox. Amethyst er en meget kraftig lille farve, som jeg synes er super flot, og Stone Fox er en grå farve. Indtil videre er jeg meget tilfreds med dem begge to, da de ikke tørrer mine læber ud, hvilket denne slags læbestifter har en tendens til at gøre. Derudover er de utroligt holdbare, når de først har sat sig . Dog synes ikke, at de tørrer helt, hvilket er både et plus og et minus for mig. Det gode ved det er at læberne ikke bliver tørre under læbestiften, og det mindre gode er at den kan være ret klistret i et stykke tid. Alt i alt synes jeg at det er nogle virkelig gode læbestifter til prisen, hvis man kan lide de lidt stærkere farver. Det næste jeg må prøve er deres lip lingeri. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple and elegant