Makeup

Smoke it out

I dag blev det en smokey winged liner med en naturlig og glødende hud. En gang imellem trænger man virkelig til en pause fra foundation, så jeg har simpelthen valgt at omfavne mine små fregner, og lave en simpel base med lidt concealer under øjnene og bronzer, blush og highlighter på kindbenene, for at holde det hele meget naturligt. 🙂 Det er gået hen og er blevet et favorit look til hverdag. Hvad synes I om det?


Base:

Mac Studio finish concealer NW20

Elf Cool bronzer

R de L young Mono rouge 03 pink grapefruit

Mac Mineralize skinfinish soft & gentle

Øjne:

Lancôme Khol hypnose waterproof 05 vert

Urban Decay Naked palette

Lancôme drama mascara

Læber:

Nyx lip primer nude

Mac lip stick half ’n half

Elf clear gloss


Follow my blog with Bloglovin 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 6. maj 2017 at 19:20

  Du ser virkelig skøn ud! Ville ønske, jeg havde så fin og ensartet en hud som dig, når jeg ikke har foundation på, men jeg er desværre rimelig rødmosset næsten over det hele. 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 7. maj 2017 at 11:11

   Åh, mange tak! Min er til tider også meget rødmosset, så jeg tror bare at jeg er inde i en god periode 🙂

  Skriv en kommentar