NYX face and body glitter

Colourful rebel

Endnu en beauty guide, jeg har lavet for ghd. Denne gang er det et mere farverigt look, som jeg synes er det sjoveste at lave. Looket her, har jeg holdt i rødlige nuancer, men et lille pop af glimmer i øjenkrogen, som jeg synes klædte de mere vilde farver super fint! 🙂 For at lade makeuppen stå lidt alene, valgte jeg at glatte mit hår, og sørge for at det blev flot og glansfuldt at se på. Mit hår, som ellers aldrig bliver helt glat, blev efter et strøg glat og blankt med ghd?s straight & smooth spray, som jeg helt sikkert må investere i – for ingen andre produkter har efterladt mit hår på denne måde. 🙂


Base:

Mac studio fix fluid NC 15 og NC30

Mac pro longwear concealer NW20

Urban Decay afterglow highlighter 08 Sin

Isadora face sculpter

Rødlig blush fra Mac

Øjne:

Emite eyeshadow base

Rødlig blush fra Mac

Mac eyeshadow Handwritten

Mac eyeshadow Honey Lust

Lit cosmetics clearly liquid glitter base

Beige glitter

Lancôme drama mascara

Læber:

Mac lipstick Viva Glam II


Follow my blog with Bloglovin 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX face and body glitter