Mythology

5 facts om mig

Det er ved at være lang tid siden, at jeg har delt lidt om mig selv her på bloggen, så derfor synes jeg at det var på tide at I lærte mig lidt at kende! 😀

  1. Jeg bor i Glostrup, og har gjort det de sidste 12 år, siden mine forældre blev skilt.
  2. Jeg er nærsynet og bruger briller, fordi jeg har en form for skræk for kontaktlinser. I 2015 nåede jeg til semifinalen i Louis Nielsens konkurrence ?Årets brillelook?, hvor jeg blev stylet af Caroline Plummer fra Rainbowdash.dk
  3. Jeg er dyreelsker, og har haft alt lige fra, katte og hunde til marsvin, kaniner og dværgpapegøjer. Derudover har jeg redet de sidste 14 år, og er i dag så heldig at få lov at ride på to helt fantastiske vallakker.
  4. Jeg er bange for ild, og kan eller tør, i en alder af 20 år, stadig ikke tænde en almindelig lighter eller tændstik. Jeg kan også gå mere eller mindre i panik, hvis jeg skal danse rundt om et juletræ med levende lys.
  5. Disney film er noget jeg aldrig vokser fra og ?Skønheden og udyret? er min yndlingsfilm fra Disney – live action versionen er også helt fantastisk!

Follow my blog with Bloglovin 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mythology