Beauty

Sommerens favoritter

Nu hvor vejret endelig ser ud til at vende til det bedre, har jeg samlet nogle af mine sommerfavoritter. Makeup mæssigt er en let base med en flot highlighter mit go to look, og Urban Decays after glow highlighter er bare super god! Den er i pudderform, med er blød og lækker at arbejde med – og så kan den bygges op, så den både kan bruges til et naturligt hverdagslook og en mere dramatisk festmakeup. Når jeg ikke går med så meget makeup på huden og øjnene, synes jeg at det er rigtig fint, at bruge en flot farve på læberne i stedet! Rød er gået hen og blevet en storfavorit i makeupsamlingen, og for at gøre det ekstra sommerligt, kan jeg godt lide at bruge en lipgloss i samme farve ovenpå. Læbestiften her er fra Nicka K, og er en klar rød farve, og lipglossen er fra Dior. Begge produkter er meget pigmenterede og jeg synes personligt at holdbarheden er rigtig god. 🙂 Hvis I vil læse om mine favoritter til håret, kan I finde mere om de lækre produkter her.


Follow my blog with Bloglovin 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Nikki Lund 25. juli 2017 at 15:22

    GHD laver simpelthen sådan nogle lækre produkter! 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar