5 facts om mig

My skin care routine

Jeg synes altid at det er fedt at læse andres hudplejerutine, så jeg tænkte at jeg også ville give jer en lille opdatering omkring min. 😉 Den har ændret sig lidt, siden jeg fik de nye Idéalia produkter fra Vichy, som jeg synes passer rigtig godt til min hud. Hver anden aften bruger jeg en night peeling, som er tilpas mild, så man faktisk kan bruge den hver aften. Den skal bruges før du påfører cremer, olier, osv.. Jeg synes at min hud ser mere frisk ud, efter at jeg er startet med at bruge den, og så skulle den hjælpe med at reducere fine linjer. Efter den bruger jeg min olie fra The Body Shop, som jeg har været glad for de sidste par år. Den giver godt med fugt, og selvom det er en olie, bliver hud ikke fedtet, selvom jeg bruger den både morgen og aften. Om aftenen, efter både peeling og olie, bruger jeg min Idéalia natcreme, som har en rigtig lækker konsistens, og igen giver huden en masse fugt og pleje i løbet af natten.

En lille ekstra ting jeg ville vise jer, er en serum fra Revitalash, som jeg er begyndt at bruge på mine vipper om aftenen. Jeg ved ikke om jeg synes at der er nogle resultater, men det kan være at det lige pludselig kommer, efter et par ugers brug! 🙂

Husk, at alles hud er forskellig, og det er ikke sikkert at disse produkter vil fungere for jer. Det er først efter at have været mange forskellige cremer og olier igennem, at jeg har fundet noget, som jeg synes virker rigtig godt til min hud.


Follow my blog with Bloglovin 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 facts om mig