Lækre blonder fra Femilet

Vellykket stævnedebut i Hvalsø

Hjelm: Samshield / Jakke: Harcour / Bukser og bluse: Christina Sport / Støvler: Cavallo

Det er ikke norget jeg normalt deler så meget om her på bloggen, men hvis I følger mig på Instagram, ved I måske at en stor del af min fritid går ude hos hestene. I går var jeg til stævne for første gang i næsten 6 år, og det gik ganske udmærket. Jeg endte med et resultat på 67,2%, og jeg blev nr. 4 i min klasse. Taget i betragtning af, at jeg havde været dødnervøs hele dagen inden og om morgenen og at min skønne hest havde været til springstævne dagen før med sin ejer, er jeg faktisk rigtig godt tilfreds, og har mod på at tage af sted igen på et tidspunkt. Jeg er så stolt af Camillo som klarede sit første dressurstævne så fint, til trods for at han var træt fra dagen før og en lidt for lang opvarmning, som var en fejl fra min side. 🙂 Med sådan en oplevelse i bagagen, gør det jo ikke noget at skulle op kl. 4, for at tage af sted til stævne! 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre blonder fra Femilet