Vellykket stævnedebut i Hvalsø

Back to school favorites

Nu er skolen vidst begyndt igen for os alle sammen. Jeg startede selv på min nye uddannelse i mandags, og med skolestart følger der selvfølgelig nogle back to school favoritter. For mig er det lige omkring to år siden, jeg sidst sad på skolebænken, men det er super fedt at være i gang igen, med noget som interesserer mig. Jeg er nemlig begyndt på uddannelsen til beklædningshåndværker på NEXT i Ishøj. Derudover er der også ved at ske mange andre nye ting, som jeg nok skal komme lidt mere ind på, på et tidspunkt!

Nå, men tilbage til mine egne favoritter i hverdagen, efter at være begyndt i skole igen! Jeg synes altid at det er vigtigt, at man får lov til lige at sidde og koble af om aftenen, og for mig er det med en lækker ansigtsmaske, en kop te og en god serie. Denne fra JorgObé har været blandt mine favoritter i et par år efterhånden. Man kan mærke at den arbejder med huden, og så har den nogle fine korn, så man eksfolierer ansigtet når man påfører den.

Noget til læberne er også et must at have med i tasken for mig. Jeg er blevet glad for Natural Lip Perfector fra Clarins, som dufter super godt og samtidig giver en flot og naturlig farve til læberne.

En sidste ting jeg er blevet rigtig glad for på det sidste, er mit ghd Platinum glattejern. Jeg bruger det oftest til mit andendagshår, sammen med en lille touperingskam for at give noget volumen til hårrødderne. For let?s face it – det er ikke altid man har tid til et bad hver morgen, efter at have snoozet et par gange, hvilket jeg er lidt for god til. Og i sådanne situationer er det altså en god måde at give sit flade hår et god omgang volumen som holder hele dagen! 😉

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vellykket stævnedebut i Hvalsø