Stone fox

69,8% og vinder af klassen

I går var jeg igen af sted til stævne, denne gang i Ishøj. Vi skulle ride LC1 og LC3 i en breddeklasse, og endte på 68,6% i den første klasse og 69,8% i den sidste klasse, som endte med at give os en delt 1. plads. Grundet den delte 1. plads, røg jeg lige nøjagtigt udenfor placering med min første klasse, som ellers havde svaret til en 3. plads, så jeg er rigtig godt tilfreds, og rød er da lige Camillos farve, heh. 😉 

I den første klasse var vores indridning ikke særlig god, fordi Camillo var bange for dommertårnet og spændte op, men den fik vi reddet senere i programmet, med nogle gode øvelser – lige indtil jeg glemte programmet og red forkert, så vi mistede 2 point. Men alt i alt, var der god energi og nogle fine momenter som også gav os hele 68,6%. I LC3?en var noget bedre, og han var langt mindre spændt nede ved dommertårnet, og havde stadig god energi. Selvom der var nogle småfejl hist os her, som nogle volter som kunne have været lidt mindre, fik vi hevet 69,8% hjem, som er en personlig rekord, og en delt 1. plads. Der er altid plads til forbedring, og vi har helt sikkert også fået nogle ting vi skal arbejde mere på, og så skal jeg lære at huske programmet, haha! 🙂 Vi fortsætter nok med LC-klasserne lidt endnu, til hele stævnesituationen er mere tryg, og så må vi prøve at arbejde os stille og roligt op mod LB-klasserne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stone fox