Beachin'

Tester Rituals indian rose hudpleje

I sidste uge, viste jeg jer mine nye lækkerier jeg købte i Rituals på Strøget, og i dag tænkte jeg så at prøve dem i den rækkefølge jeg fik prøvet i butikken, og fortælle jer, hvad jeg synes om produkterne. Ofte er det jo lidt anderledes, når man selv får lov at bruge produkterne, med hensyn til pumper og konsistenser af cremer, osv. 🙂

Det første var at påføre olien, som gør huden klar til scrub, og tilfører en masse fugt. Derefter bruger man så saltscrubben, som man virkelig kan mærke, fjerner alle de døde hudceller. Den er virkelig nem at bruge, og den er meget drøj i brug. Det er virkelig lækkert med en scrub, man faktisk kan mærke virker! 

Det næste er så at skylle scrubben af, og derefter vaske huden med deres shower foam. Jeg var meget overrasket over hvor meget man pumper ud ad gangen, og endte med at spilde en masse i vasken, fordi det kom så hurtigt ud ad flasken. Udover at den er svær at dosere, så er selve produktet virkelig lækkert! Igen meget drøj i brug, og lækker tyk – den har nærmest konsistens som en shaving foam. Og så dufter den bare super godt, og efterlader huden glat og blød!  

Efter at have skyllet sæben af, tørrer man huden og påfører den lækre bodylotion fra samme duftserie.

Det er måske lidt svært at se på det nederste billede fordi lyset kommer ind i en dårlig vinkel, men der kan i fornemme den forskel der er på hænderne efter at have brugt produkterne. Den venstre hånd har fået langt mere farve og hudtonen mere jævn og glat, i modsætning til den højre som er mere grålig fordi der stadig sidder døde hudceller. Jeg spurgte faktisk min bror om han kunne se forskel, og selv han sagde at den venstre så mere ?sund? ud, i forhold til den anden som så tør ud. 🙂 Da jeg prøvede produkterne i butikken, kunne jeg faktisk se forskel på farven af mine hænder i flere dage, som jeg synes er ret vildt!

Alt i alt synes jeg at det er nogle rigtig lækre produkter til en god pris, hvor alle kan være med. Det eneste minus er at shower foamen er lidt svær at dosere, og at jeg godt kunne have tænkt mig, at der fulgte en lille ske med til scrubben, så man kunne få det op uden at få salt under neglene, men det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har været i deres butik! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beachin'