Clean

My home!

Sofa fra Ilva / Lyserødt bord fra Søstrene Grene

Jeg synes efterhånden at det var på tide at vise min lejlighed lidt frem! Jeg er næsten ved at være helt på plads, og mangler kun mit sofabord, som bliver ved med at være forsinket, og så skal jeg have købt et tv-bord, når jeg engang har lidt penge på kontoen igen. 😉 Jeg er så glad for min lejlighed, og synes at det er nogle gode møbler jeg har investeret i!

Plakater fra Desenio / Lamper fra Jem & Fix / Vaser fra Lyngby og Holmegaard / Lysestage fra Piet Hein Skærebrædder fra Rosendahl og Søstrene Grene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean