Colour rush

Crystals

Jeg har længe haft idéen til denne makeup, med de krystaller fra Panduro, som jeg brugte til min sugar skull makeup for et par år siden, og valgte så at bruge nogle at mine Swarovski krystaller sammen med, for at få nogle flere størrelser at gøre godt med, så jeg kunne lave en flottere winged liner på det ene øje. 🙂

Base:

Nilens jord second skin serum foundation nude

Mac pro longwear concealer NW20

Elf cool bronzer

Mac mineralize skinfinish soft & gentleØjne:

Chanel stylo eyeshadow 137 olivine

Krystaller fra Panduro hobby og Swarovski

Mac eyeshadow nylon

Eylure øjenvippelim

Clinique high impact waterproof mascaraLæber:

Nyx professionals lip lingerie honeymoon

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colour rush