Makeup

Crystals

Jeg har længe haft idéen til denne makeup, med de krystaller fra Panduro, som jeg brugte til min sugar skull makeup for et par år siden, og valgte så at bruge nogle at mine Swarovski krystaller sammen med, for at få nogle flere størrelser at gøre godt med, så jeg kunne lave en flottere winged liner på det ene øje. 🙂

Base:

Nilens jord second skin serum foundation nude

Mac pro longwear concealer NW20

Elf cool bronzer

Mac mineralize skinfinish soft & gentleØjne:

Chanel stylo eyeshadow 137 olivine

Krystaller fra Panduro hobby og Swarovski

Mac eyeshadow nylon

Eylure øjenvippelim

Clinique high impact waterproof mascaraLæber:

Nyx professionals lip lingerie honeymoon

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Nikki Lund 5. april 2018 at 14:48

    Smukt look og fantastisk farvekombination fra øjne til læber <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar