Makeup

Holo night

 Denne glimmer er efterhånden en jeg fik for et par år siden af min lillebror, men jeg har af en eller anden grund aldrig fået den brugt, selvom den jo er virkelig smuk! Jeg tænkte at jeg ville prøve den på læberne, og synes faktisk at det blev ret fint, med de lilla reflekser i den sorte glimmer.

Læber:

Teeez eyeliner black deluxe

Violet Voss glitter holo night

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 6. april 2018 at 14:49

  Neeeej, hvor er den smuk! Jeg har lagt mærke til, at du har haft glitter på læberne et par gange og det ser simpelthen bare så fint ud! Lægger du noget henover efterfølgende, for ikke at få glitter i munden hele tiden eller er det mere for show? 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 6. april 2018 at 15:56

   Tusinde tak!

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 6. april 2018 at 15:58

   Denne gang var det lidt mere for show, men hvis jeg har det på ud, bruger jeg enten en glitter base fra lit cosmetics eller en liquid lipstick under, som ligesom holder glimmeren på plads, når det tørrer 😀

 • Svar BLOGBYCC 7. april 2018 at 11:45

  Så FINT altså <3. ihh

 • Skriv en kommentar