Makeup

In a barbie world

 Forleden da jeg lagde makeup, kørte en playliste med de bedste fra 00’erne til nu i baggrunden, og ja, det var Aquas ‘Barbie girl’ der blev spillet, da jeg besluttede mig for hvad jeg ville lave, haha. Oftest holder jeg mig til en lys peachy nuance, nude eller røde læbestifter og bruger ikke så ofte de pink nuancer jeg har, da det hurtigt bliver lidt for girly, men når man nu har dem, kan man jo lige så godt bruge dem, ikke? 😉

Base:

Shiseido perfect refining foundation B00

Mac pro longwear concealer NW20

Elf cool bronzer

The Balm down boy powder blush

Anastasia Beverly Hills glow kit gleam

Teeez cosmetics be smooth face powder 301 feather light Øjne:

Lancôme grandiôse liner 40NA

Hvid kohl eyeliner

Clinique high impact waterproof mascara

Eylure no. 143 exaggerate 

Læber:

Dior lip tattoo long-wear colored tint dior addict 881

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Nikki Lund 9. april 2018 at 16:08

    Jeg synes, du bærer den pinke læbestift utrolig godt! 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar