Bispebjerg cemetery

25% off na-kd

Grøn kjole HER / Pink kjole HER / Hvide Shorts HER / Bikini HER

Det er ved at være mange måneder siden jeg sidst har brugt penge på tøj, og når elastikken begynder at mørne i ens yndlingsbikini og sommerkjolerne begynder at være forvaskede og slidte, så er det altså på tide at have lov til at forkæle sig selv lidt. Jeg fik denne lækre rabatkode, i anledning af at det er mors dag på søndag, til na-kd, som giver 25% på hele siden, undtagen i forvejen nedsatte varer, og ville lige dele den med jer, hvis I også trænger til at finde lidt nyt til sommergarderoben. Koden er mommy-DK og gælder til d. 14/5 2018. I collagen kan I se nogle af de ting jeg har klikket hjem, mens jeg sidder syg herhjemme og drømmer mig udenfor i solen. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bispebjerg cemetery