Fashion

25% off na-kd

Grøn kjole HER / Pink kjole HER / Hvide Shorts HER / Bikini HER

Det er ved at være mange måneder siden jeg sidst har brugt penge på tøj, og når elastikken begynder at mørne i ens yndlingsbikini og sommerkjolerne begynder at være forvaskede og slidte, så er det altså på tide at have lov til at forkæle sig selv lidt. Jeg fik denne lækre rabatkode, i anledning af at det er mors dag på søndag, til na-kd, som giver 25% på hele siden, undtagen i forvejen nedsatte varer, og ville lige dele den med jer, hvis I også trænger til at finde lidt nyt til sommergarderoben. Koden er mommy-DK og gælder til d. 14/5 2018. I collagen kan I se nogle af de ting jeg har klikket hjem, mens jeg sidder syg herhjemme og drømmer mig udenfor i solen. 😉

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar