Makeup

Handwritten deluxe

 @milk1422 laver de fedeste face charts, og jeg har før fået inspiration fra dem, og igen i dag. Det kom der dette smoky lidt grunge look ud af, og jeg tror ærligt at jeg kan sige, at jeg aldrig har haft så meget blush og contour på kinderne, haha. 😛 Jeg legede også lidt med at gøre min øjenfarve mere grønlig, hvilket jeg synes passede fint til farverne imakeuppen.

Base:

Maybelline fit me matte & poreless foundation

Maybelline fit me concealer

Teeez cosmetics be smooth face powder 301 feather light

The Balm down boy powder blush

Elf cool bronzer

Essence eyeshadow 03 rosie flamingo

Elf eyeliner brunØjne:

Mac eyeshadow handwritten

Mac eyeshadow quarry

Teeez eyeliner black deluxe

The Balm down boy powder blush

Essence eyeshadow 03 rosie flamingo

Eylure no. 143 exaggerate

Mac upward lash

Nyx professionals lip lingerie honeymoon

Elf clear gloss

Essence eyeshadow 03 rosie flamingo

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar