Af hjertet tak!

Trails in the sand

Alle billeder i dette indlæg er taget af Karsten Dahl / Shot by Dmansir

 Jeg har igen været ude og skyde lidt med super dygtige Shot by Dmansir, og her er mine favoritter blandt de billeder der kom ud af det! 🙂 Det var en hyggelig dag, godt nok med en del blæst, og meget kraftig sol, men på trods af det, synes jeg faktisk at der kom en del fine billeder.

Sidst vi var ude var i sommers, og de billeder fra den dag, er virkelig mine yndlingsbilleder nogensinde. Naturlige, minimal makeup og bare det lækreste lys! Hvis ikke I har set dem, ligger der en masse derfra på instagram.

Det er første gang siden Miss Danmark, at jeg har stillet mig foran en andens kamera, og for mig, var det en meget stor grænse der skulle overskrides. Hvis I har læst artiklen på DR eller BT, omkring mig og den sygdom jeg fik konstateret i sensommeren sidste år, så ved I måske hvad jeg taler om. Jeg skal lige i gang og løsne op foran kameraet igen, men heldigvis var Karsten som altid super rar og professionel at arbejde sammen med. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Af hjertet tak!