Athena

Jeg er nu uddannet textil- og beklædningsassistent!

Nu er det to uger siden at jeg var oppe til min første eksamen, og jeg kan nu kalde mig textil- og beklædningsassistent. Den gav mig adgang til den videregående uddannelse jeg så er i gang med nu, som hedder beklædningshåndværker, så der er et år, til jeg er helt færdiguddannet. 🙂 Min klasse skulle op i design og produktsyning, og dette var så det produkt jeg valgte at lave – jeg vil spare jer for den 30 sider lange rapport der fulgte med. 😉 En let slå om jakke i en blød cashmere uld. Jeg havde mine udfordringer med det materiale jeg valgte, men alt set i bakspejlet, så er jeg mere end tilfreds med mit eksamensforløb og det 10-tal jeg fik med mig.

4 kommentarer

 • Jeg mente selvfølgelig beklædningshåndværker* Og det er mig der takker for inspiration (og gode minder). Jeg har sådan lyst til at komme i gang igen nu!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika

   Jeg forstod hvad du mente 😀 Det er også fantastisk! Jeg skal også i gang igen privat, da jeg er i praktik, og ikke får lavet så mange af mine egne ting i den forbindelse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv uddannet tekstil- og beklædningsassistent. Desværre gik jeg undervejs ned med stress og depression, så jeg fik aldrig taget det sidste år til beklædningsassistent. Og jeg har faktisk ikke rigtigt syet tøj siden. Det er 10 år siden.. Men del endelig mere fra uddannelsen og det smukke tøj du skaber! Det er virkelig inspirerende!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika

   Det er jeg ked af at høre, men det vil jeg gøre! Og tak fordi du følger med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Athena