Just a kiss

THE NUN inspired makeup

Jeg må ærligt indrømme, at jeg nok var lidt sent til at få set The Nun, så da den kom på en af de streamingtjenester jeg abonnerer på, fik jeg endelig set den. Jeg besluttede mig for at lave et look inspireret af Valak, med de ting jeg nu engang havde liggende derhjemme. Resultatet kan I se her, hvor jeg brugte min gamle ansigtsmaling, som jeg virkelig snart burde få skiftet ud til en bedre en af slagsen, og nogle duge, som jeg viklede rundt om mig, og satte fast med nåle. 🙂 Jeg håber at I kan lide det, for jeg havde det i hvert fald sjovt med at lave det, og jeg glæder mig til at få lavet flere halloweenlooks i løbet af måneden! Ellers kan I se nogle af mine tidligere favoritter her, her og her.

Base:

Ansigtsmaling fra Fætter BR

Bobbi Brown long-wear gel eyeliner Black Ink 1

Rimmel London colour rush eye shadow 214 jet black

Øjne:

Bobbi Brown long-wear gel eyeliner Black Ink 1

Rimmel London colour rush eye shadow 214 jet black

Teeez cosmetics eyeliner black deluxe

 

Læber:

Bobbi Brown long-wear gel eyeliner Black Ink 1

Rimmel London colour rush eye shadow 214 jet black

Teeez cosmetics eyeliner black deluxe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just a kiss