Melting face

DIY til væggen

For nogle uger siden fik jeg lavet disse to billeder, som skal hænges op ude i min gang, når jeg en dag når så langt. Jeg faldt over en video hos Søstrene Grene, som viste hvordan man lavede denne slags billeder, og så skulle jeg straks ud og have maling og lærred, haha 🙂 Jeg synes faktisk at de blev rigtig gode, og jeg tror også at jeg måske skal male lidt til et par julegaver. De er super fine ved siden af hinanden, så jeg tror at de vil gøre sig rigtig godt ud til min ellers meget tomme og hvide gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melting face