Blue skull

Simply pink

 Åh, hvor har jeg savnet at lege rundt med makeuppen her på det sidste. Der er jo sket meget siden sidst, og jeg er bl.a. blevet færdiguddannet som beklædningshåndværker – eller skrædder, som de fleste nok ville kalde det. 😀 Derudover arbejder jeg nu på en KKFO, da det desværre ikke har været muligt for mig at få job som syerske, grundet coronasituationen. Og nej, hvor har jeg savnet mit lille kreative univers, nu når jeg for tiden ikke kan udfolde mig kreativt til dagligt.

Base:

Nilens Jord second skin serum foundation 547 nude

Mac studio finish concealer NW20*

Elf cool bronzer

The balm DownBoy blush

Anastasia Beverly Hills glow kit gleam

Øjne:

Nyx professionals ultimate brights palette

Miss sporty lipliner pencil 005 Congo

L’Oréal Paris paradise extatic mascara

Eylure volume lashes

 

Læber:

Isadora Twist-up matt lips 51 Bohemian

Vaseline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue skull