Med mor på Serenity Cupcakes

Homemade dress

thumb__MG_7457_1024

 

thumb__MG_7460_1024

IMG_4675

Min elskede hund <3

Min elskede hund <3

Jeg kan godt lide at sy og at være kreativ, og da jeg købte min første symaskine i starten af juni, skulle en kjole selvfølgelig være en af de første ting jeg syede på den. Med en masse hjælp fra min mormor, fik vi lavet et mønster og vi købte stoffet i stof og stil. Jeg er selv meget tilfreds med den, men der er jo selvfølgelig ting der kunne have været bedre 😀 Jeg er på ingen måde god eller nogen ekspert, når det kommer til syning, men øvelse gør mester, og jeg håber en dag at kunne sy mit eget tøj, helt uden hjælp til at forstå mønsteret eller til at sy en lynlås rigtigt i.

Det tog en hel del tid, men når bare man er tilfreds med resultatet, er det al besværet værd! Det eneste der mangler er, at den skal syes lidt mere ind i siden, da den er lidt for stor, men det tager jo ikke lang tid.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med mor på Serenity Cupcakes