Homemade dress

Træning uden medlemsskab i et fitness center

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er meget for at bruge penge på et fitness medlemsskab, når der findes så meget effektiv hjemmetræning. Jeg kan godt lide at træne og at bruge kroppen, men dengang jeg var meldt ind i et fitness center, tog jeg sjældent derhen, fordi det krævede at man skulle tage sig sammen og komme ud af døren. Det var jo meget mere behageligt bare at blive inde i varmen, i stedet for at skulle ud i det ofte kolde danske vejr. Efter jeg fandt Blogilates på nettet, har jeg meldt mig ud af fresh fitness, og træner nu kun derhjemme. På siden kan man finde træningsvideoer til alle muskelgrupper, og jeg siger jer at det er hårdt!

Selv bruger jeg meget disse videoer, da jeg synes at de fungerer for mig:

5 minute flat abs!

Skærmbillede 2015-06-25 kl. 15.52.48

 

Denne video tager kun 5 minutter, så jeg laver den gerne to gange, eller vælger en ekstra video som træner maven. Den består af fem forskellige øvelser, som man laver i et helt minut, hvorefter man går videre til den næste øvelse, som man igen laver i 1 minut, og sådan fortsætter den, til man når igennem alle 5 øvelser.

Toned arms & sculpted back

Skærmbillede 2015-06-25 kl. 15.57.52

 

Denne video er af lidt længere varighed, og for mig styrker den virkelig ryggen, og øvelsen på billedet ovenover, kan virkelig mærkes i armene.

 

Perfect legs workout

Skærmbillede 2015-06-25 kl. 16.02.31

 

Der er mange gode videoer til at træne sine ben, men denne må være en af mine favoritter.

Hvis man ikke er meget for at bruge penge på at komme i et fitness center, er Blogilates et godt alternativ. Man kan træne lige når det passer én, og man behøver ofte ikke andet udstyr end en yogamåtte og viljen til at gennemføre videoen. Cassey, som laver videoerne, synes jeg selv er meget motiverende, da hun er super glad og positivt indstillet, og derfor får man lyst til at gennemføre videoerne.

Jeg håber at I kan bruge dette indlæg 🙂

Skriv en kommentar

 • bymunkholmkrabbe

  Dem skal vi ha’ tjekket ud :-). Super godt tip, når man ikke har et fitness medlemskab (er også lige meldt ud).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Der er også så mange forskellige gode videoer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade dress