Nelly favorites

The red dress

image1xxlimage2xxl

Jeg har lige fået den smukkeste røde kjole hjem, og vil lige vise jer et par billeder. Jeg har købt den på Asos, og den er fra mærket Fame and Partners. Er jeg den eneste der har en svaghed for flotte kjoler? 😀

Det er en kjole jeg har kigget længe på, og jeg synes ikke at den er blevet mindre fantastisk, selv efter at have haft den på min ‘saved items’ liste, i et par måneder efterhånden. Jeg har godt nok ikke noget at bruge den til endnu, men der skal nok dukke en begivenhed op, hvor den vil være helt perfekt. Om ikke andet, kan den vel bruges til galla i 3.g, næste år! Find kjolen her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly favorites