Sommertøj på budget

Manglende aktivitet.

Undskyld fraværet på bloggen, her de sidste par dage. Det skyldes at jeg har haft travlt med at sy bestillinger fra familien (lidt professionel kan man da godt lades som om at man er, haha). Jeg har fået syet hele tre kjoler, og er egentlig fint tilfreds 🙂 Det er jo min familie, og de ved godt at det ikke er perfekt, men jeg er SÅ glad for, at de synes at en af de kjoler jeg har lavet, er så flot, at de selv ville have en! Udover det, har jeg fået tiden til at gå med at se serier og med at arbejde. Weekenden vil jeg bruge på at lade op til næste uge, hvor jeg igen skal arbejde og rejse om søndagen, så i løbet af de næste to dage, er der nok ikke så meget aktivitet her på bloggen, da jeg næsten ikke er hjemme.

Jeg overvejer faktisk lidt at lave et outfit-indlæg.. Hvad ville I sige til det? 🙂

foto

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Gør det! Og lav gerne et indlæg med de færdige kjoler også – jeg er rigtig spændt på at se dem og synes, at det er mega fedt, at du kan finde ud af det! 🙂
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Ih, tak! 😀 Så vil jeg lave et indlæg med dem også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertøj på budget