Pretty nails

Online shopping on a rainy day

Skærmbillede 2015-07-27 kl. 08.50.43

1. 229kr (her), 2. 995kr (her), 3. 449kr (her), 4. 379kr (her), 5. 269kr (her), 6. 119kr (her), 7. desværre udsolgt (her), 8. 1195kr (her), 9. 599kr (her)

Puha, sikke vejret har været trist her de sidste par dage.. For mit vedkommende er bikinien og toppene pakket væk, og de lidt større trøjer er fundet frem. Her til morgen har jeg kigget lidt rundt på nelly.com, og har fundet nogle ting, som, efter min mening, passer perfekt til vejret som det er lige nu.

Jeg er ret vild med de mørkere grønne og blå nuancer lige for tiden, og man går jo heller aldrig helt galt i byen med sort og grå.

Egentlig vil jeg helst sidde indenfor under dynen, med en god bog eller serie, når vejret er gråt, men jeg ville da heller ikke have noget imod at iføre mig nogle af ovenstående ting, hvis jeg skulle udenfor. Jeg overvejer selv at bestille nr. 1, 3 og 9 hjem, så det er jo heldigt at vi snart får løn, ikke? 🙂 Jeg tænker at kjolen kunne være rigtig fin, med en tyk cardigan, ankelstøvler med et par tykke sokker, så man ikke får kolde fødder. Nr. 8 er jeg også helt vild med, men de overskrider lige, hvad jeg er villig til at betale for et par sko, men nu må vi se, om jeg alligevel ender med at bestille dem hjem.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty nails