Online shopping on a rainy day

Dagens outfit – details

11721911_10205107196542718_1193790285_n

Her får I et lille smugkig, eller hvad man nu skal kalde det, på dagens outfit, hvor de egentlige billeder gerne skulle blive lagt op i morgen, når jeg er færdig med dem 🙂 Jeg glæder mig faktisk helt, for det kommer til at være mit første outfit-indlæg, så det bliver spændende at se om det så falder i god jord eller ej!

Her til aften var jeg i biografen for at se “Ted 2”, og kigge lidt på et par butikker på Fisketorvet, inden filmen startede. Ellers har jeg været en tur i IKEA. Igen. Tredje gang på fire dage, det er da ret godt gået, hva’? Jeg fik købt et stativ hvor jeg kan hænge noget bøjletøj, og jeg synes at den er ganske fin. Den er lidt stor, så jeg håber at jeg har plads til det på mit værelse, haha. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online shopping on a rainy day