Dagens outfit

Flytterod alle vegne

11749575_10205119726455958_1039180611_n

Først og fremmest tusinde tak for jeres kommentarer på gårsdagens indlæg! Det betyder virkelig meget, at I gider tage jer tid til at kigge forbi min blog, og smide en kommentar.

Nu til det der egentlig foregår for mig her for tiden. Vi skal flytte. Så der kommer nok desværre til at være lidt stille her på bloggen indtil slutningen af næste uge, da: 1. jeg mister min internetforbindelse fra i morgen, til på mandag og 2. jeg kommer ikke til at være hjemme et par dage eller 3 i næste uge, og derfor har jeg igen ingen internetforbindelse igen, igen. Jeg håber at I kan bære over med mig. 🙂

I dag har vi flyttet de fleste af vores flyttekasser og nogle møbler over til det nye sted, som I kan se på billedet, vi har malet mit og min lillebrors værelser, og i morgen bliver det sidste flyttet derhen. Det har været en rigtig lang dag, så nu vil jeg egentlig bare spise mit blødkogte æg (jaja, det er måske lidt underligt at spise blødkogte æg klokken kvart over ti om aftenen, men det fik min mor og jeg altså lige pludselig lyst til, haha), og så vil jeg hoppe i seng og se en film.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit