Flytterod alle vegne

En hurtig update

PicMonkey Collage

Så er vi efterhånden kommet på plads i vores lejlighed, og jeg kom lige i tanke om, at jeg jo har internetdeling på min computer, så jeg kan bruge min mobils 3G-netvært. Det kommer nok ikke til at være noget jeg gør ofte, for jeg vil jo helst ikke bruge al min data for august, kun to dage inde i måneden.

Jeg glæder mig til vi får pakket de sidste flyttekasser ud, og til at jeg kan få sat mine ting frem inde på mit værelse, når køkkenet engang er blevet lavet i næste uge.

Nu da min mor er taget ud med en veninde, har jeg leget lidt med min computer og photo booth, men jeg vil skåne jer for resultatet, og lægge et par af de mere ‘fornuftige’ billeder op, bare for at der er et billede i indlægget, haha. Senere tager vi måske en tur til IKEA igen, hvis de har åbent, for at købe de sidste ting vi mangler, for at kunne have plads til tingene i de sidste flyttekasser. Hvad skal I bruge jeres søndag på?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytterod alle vegne