Hvide bukser og glimmertop

Nyt hår?

thumb_IMG_4687_1024

 

Ååååh, jeg står i den meget svære situation, at jeg skal have farvet mit hår igen, og jeg ved simpelthen ikke i hvilken farve. Jeg hælder måske lidt til lysebrunt, som på billedet, men jeg har også overvejet at farve det blond.

Jeg har haft en hel masse forskellige hårfarver i årenes løb, som meget mørk kastanjefarvet, en rødlig farve, helt mørkebrun, lidt lysere brun, dog stadig med et rødligt skær, og som jeg har det nu.

Det eneste jeg har besluttet mig for er, at det skal være en farve som er tættere på min naturlige hårfarve, som nok er lidt en blanding af mørkeblond og lysebrun, med et rødligt skær. Jeg vil dog stadig have det en tand mørkere, hvis jeg ender med at farve det lysebrunt. Hvis I har en holdning, så del den endelig! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide bukser og glimmertop