The stretch project

Sygdom

11872668_10205173834528626_100196149_n

Hvor jeg dog hader at være syg! I går lå jeg simpelthen i sengen hele dagen, og bare havde det dårligt. Det går heldigvis bedre i dag, og nu vil jeg se om ikke jeg kan holde lidt mad og væske i mig og prøve at få ryddet lidt op på mit værelse.

I går fik jeg også et lille nyt ebay-DIY-projekt ind ad brevsprækken, og jeg vil måske vise jer lidt mere til det, når jeg engang får lavet det.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The stretch project