Get the look - Kim Kardashian

Ridningen

580896_3047329585404_1070852464_n

Jeg fik lige lyst til at dele noget omkring min største interesse, nemlig ridning. Jeg har redet i ca. 12,5 år i skrivende stund, og det har i al den tid været mit største ønske, en dag at kunne have råd til min egen hest.

De første mange år, red jeg på en rideskole, og derefter fik jeg part på en privat pony (den som er vist på billedet). Det var virkelig stort for mig, at få at vide at de gerne ville have mig som part, og i det år jeg red på den pony, lærte jeg en hel masse, og ønsket om egen hest blev kun større. Jeg startede en del stævner på min gamle pony, og fik også op til flere placeringer, men efter hun blev solgt til Sverige, har jeg ikke startet et eneste stævne.

Da jeg faldt for aldersgrænsen til pony, har jeg haft part på to heste, og nu rider jeg en dansk varmblod, Ib. Han har også lært mig meget, og han er den hest jeg har haft part på i længst tid indtil videre.

Jeg håber en dag at kunne starte stævner igen, om det så bliver når jeg forhåbentlig får min egen hest, må tiden vise, men det kunne være sjovt at komme rigtigt i gang igen, og få vist hvad man har trænet ude på stævnepladsen.

Det er tidskrævende, især når jeg samtidig går i skole og arbejder, men det er aldrig noget jeg vil give op på. Bare det at være ude sammen med hestene er noget jeg virkelig nyder, og det kan virkelig rede en ellers dårlig dag.

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Kim Kardashian