Ridningen

Journal 64

11908217_10205255711215492_23324237_n

Jeg er nået til bog nummer 6 i Afdeling Q-serien. Jeg glæder mig rigtig meget til at få den læst, for jeg har hørt at den skulle være den bedste i serien. Har I nogle erfaringer med den?

Lige nu er jeg i gang med Maze runner – Infernoetog den er indtil videre også rigtig god! Jeg kan virkelig godt lide at læse, men det er svært at få gjort det, når man samtidig skal læse engelske romaner i forbindelse med skolen. Alligevel prøver jeg at få presset 20 minutters læsning ind hver aften, i en bog af eget valg og Journal 64, bliver helt klart den næste i rækken.

Det er så hyggeligt at sidde i sofaen om aftenen med en god bog! Jeg har også nogle bøger af Dan Brown – serien om Robert Langdon, som jeg også gerne vil have læst. Jeg har allerede læst Inferno, som jeg læste på vores studietur til Island i 2.g, og når jeg er færdig med Afdeling Q-serien, begynder jeg nok på de Dan Brown bøger, jeg har stående på bogreolen.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridningen