Party outfits

Smurt ind i skosværte

11924752_10205266786492367_1563629746_n

For lidt siden besluttede jeg mig for at bruge en større sjat penge på et par læderridestøvler. Jeg synes at det var utrolig velfortjent, for jeg har redet i over 12 år, og har aldrig haft et par ‘rigtige’ ridestøvler. Jeg fandt et par i den billige ende (lige omkring de 1300kr), fordi jeg ikke vidste om jeg ville kunne lide at ride med dem, men det kan jeg! Det er nok det bedste køb jeg har gjort i meget lang tid.

I går var jeg så nede i Horze for at købe støvlestivere og noget til at pleje læderet med, og jeg fik anbefalet en skosværte. Da jeg kom hjem, gik jeg i gang med at smøre det her skosværte på støvlerne, og jeg kan godt lige love jer for at jeg havde det alle steder! Mine fingre var sorte, jeg havde sorte streger på arme og på ben, så jeg brugte hele aftenen på at sidde og skrubbe mine fingre med sådan en mekaniker-vådserviet, som skulle kunne tage alt – bortset lige fra skosværte åbenbart, haha. Så jeg må gå rundt med sorte fingre de næste par dage, men til gengæld ser mine støvler godt ud, hvis jeg selv skal sige det. Og hvad lærer man så af det? At man skal huske at bruge engangshandsker når man pudser sko og støvler med skosværte. 😛

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party outfits