At kunne rejse verden rundt

Min uge

9137-summer-happy-sun

Der har været rigtig meget for mig at se til i den her uge! Jeg har været rigtig stresset, grundet eksamenslæsning oveni de almindelige lektier, som jeg har tilsidesat lidt, for at få tid til at læse op i naturgeografi. Puuha altså! Men nu er det hele overstået, og jeg har haft en rigtig hyggelig weekend.

Fredagen bød på en 2 x 18-års fødselsdag, lørdag var jeg til min kusines 10-års fødselsdag og i dag har min mor, hendes veninde og jeg været en tur på Islands Brygge, fået en is og siddet lidt i solen. Den skal man jo huske at nyde på, hvad vejrudsigten kalder det, den sidste sommerdag. Jeg kunne ellers godt have brugt en solrig september måned også.

Jeg havde desværre ikke min mobil på mig nogen af dagene, da jeg virkelig trængte til at slappe helt af, og lige komme lidt til mig selv igen, efter fredagens eksamen, så I må lige få en glad sol med på vejen, og så må I have en dejlig søndag!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kunne rejse verden rundt