Ingefærshot

Glattejern fra GHD

320_opal_compshot_hero_920x440

Jeg har haft et par hårde dage her på det sidste.. Fredag måtte jeg gå syg hjem fra skole, få sovet det lidt ud, tage nogle panodiler og af sted hjem til min veninde fra klassen, inden vi skulle til introfest på vores skole. Jeg gik rimelig hurtigt hjem igen, da jeg stadig ikke havde det helt godt, fik spildt en drink ud over mig, og i det hele taget nok bare havde en øv-dag. Lørdag skulle jeg arbejde hele dagen, så jeg var helt smadret da jeg kom hjem igen kl 22.45.

Nå, men i dag er jeg frisk igen, og har hele dagen til bare at sidde og lave hvad jeg vil. Jeg tænker at læse lidt og lave videre på en ny diamond-painting, og til jer, som ikke ved hvad det er, kan I læse mere om det her.

Til introfesten i fredags, glattede min veninde mit hår, hvilket er helt nyt for mig! Jeg tror at man kan tælle de gange jeg har glattet mit hår på én hånd, haha. Det er egentlig ikke fordi jeg har brug for at glatte mit hår, for det er ret glat fra naturens side, men mine spidser og det forreste hår, har en tendens til at bølge lidt, og jeg kunne faktisk godt lide det glatte hår. Derfor overvejer jeg at kaste min løn efter et godt glattejern, og jeg har hørt at GHD skulle være det bedste, og jeg har fundet det her glattejern, som jeg bare synes er SÅ fint!

Jeg har allerede bestemt mig for, at jeg skal bruge mine penge i denne måned på noget jeg har kunne tænke mig i lang tid, så det bliver enten glattejernet, en gine til når jeg skal sy tøj, eller et nyt objektiv til min kamera – som dog koster en del mere end hvad jeg har tjent i denne måned, så der skal spares mere op.

Hvis I har erfaringer med gode glattejern, så vil jeg hjertens gerne høre dem! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefærshot