Miss Glossy 2015

Jeg sælger ud på DBA

11948197_10205342537906105_121301841_n

Jeg fik for et par dage siden ryddet ud i mit klædeskab, og de ting jeg ikke har givet videre til folk jeg kender eller til tøjcontainere, er blevet sat til salg på DBA. Der er bl.a. mærker som Bruuns Bazaar og Little Mistress. De fleste ting er sat ret billigt, da jeg ikke er interesseret i at tjene det store på det, men bare gerne vil af med det, fordi jeg ikke får tingene brugt og har haft det hængende i flere år.

Hvis I har lyst til at kigge på det, så kan se se alle annoncerne her. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Glossy 2015