Jeg sælger ud på DBA

Favoritmåltid!

11949796_10205353693264982_740174890_n

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er glad for mad. Og især aftensmad! Jeg er ret kræsen, men ind imellem smager ting bare ekstra godt (specielt oksemørbrad, men det er kun til særlige ting at vi får noget SÅ lækkert). I aften var en af de aftener. Stegt flæsk med persillesovs, har aldrig rigtig været min favorit af aftenmåltiderne, da jeg ikke rigtig bryder mig om flæsk, men her til aften spiste jeg hele tre stykker og sad til sidst og dyppede kartofler ned i sovsegryden. I know, charming, right? Og ja, alle var færdige med at spise, haha.

Jeg er virkelig ikke til pæn brug, og jeg kan ikke have hvidt tøj på, når jeg spiser, for jeg ender altid med at spilde. Og der er virkelig ikke noget kedeligere end mad uden sovs. Okay, sovs er måske en af mine største guilty pleasures når det kommer til mad, men der er altså ikke meget ved det, hvis sovsen mangler, og man bare får en omgang tørre kartofler eller salat.

Jeg spurgte faktisk min mor, hvad hun havde gjort anderledes, og hun havde faktisk bare proppet lidt muskatnød i persillesovsen, så hvis I ikke har prøvet det, så vil jeg virkelig anbefale det! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud på DBA