Favoritmåltid!

Muffin på 5 minutter

11994252_10205357658844119_818737323_n

Endnu et madrelateret indlæg, og okay, I har nok hørt om den her minut-muffin en million gange før, men det gør den ikke mindre fantastisk. Den tager maks 5 minutter at lave, og den kan laves på alverdens måder – med chokolade, blåbær, osv.. Den er ikke ud af noget særligt, men det er virkelig rart at have sådan en opskrift ved hånden, når man kommer hjem fra skole og bare er lækkersulten, haha.

For at lave denne har jeg brugt:

4 spsk. mel

4 spsk. sukker

2 spk. kakaopulver

0,5 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

1 æg

3 spsk. mælk

3 spsk. madolie

Jeg blandede det hele sammen i en lille skål, for at kunne få det rørt godt sammen, og derefter hældte jeg dejen op i min største tekop, hvilket var ret godt, for den hævede helt sindssygt! Den fik 3 minutter i mikroovnen, men man kan godt give den mindre, hvis man ønsker at den er mere fugtig i det.

Personligt synes jeg godt at den kunne have smagt mere af chokolade, og jeg læste et sted, at man kunne komme chokoladeknapper i, men det havde jeg ikke lige ved hånden. Det ville også have været lækkert, med en klat vanilje is ved siden af. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritmåltid!