Muffin på 5 minutter

Red lips

_MG_7865 (1)

 

I dag blev jeg lidt kreativ, og legede lide med makeup og tog et par par billeder af det. Da jeg ikke har fået lavet min gamle computer, hvor mit redigeringsprogram ligger, er billederne ikke redigerede, bortset fra det første, hvor jeg bare har lagt et filter på, som I nok havde bemærket, haha.

Tanken bag dette look, var noget man kunne bruge både til hverdag, og til hvis man skal ud. Til hverdag ville jeg dog personligt vælge at droppe den røde læbestift. De fleste af produkter jeg har brugt, kan købes i matas, dog er min lipliner og læbestift købt i Tyskland.

Produktliste under billederne.

Follow my blog with Bloglovin

_MG_7824

_MG_7844

_MG_7857

Her er produkterne jeg har brugt

Øjne:

“The nudes”-paletten fra Maybelline New York

“The rocket volum’ express”-mascara fra Maybelline New York

“Long lasting eye liner pen” i farven 008 carbon black, fra Gosh

“Artist colour brow definer” fra Emite makeup – fået i min GOODIEBOX fra august måned

Anisigt:

“Dream wonder nude” i farven ivory, fra Maybelline New York

Alverde Naturkosmetik kompaktpudder i farven 050 terra

“Super stay 24h”-concealer i farven light, fra Maybelline New York

“Cool bronzer” fra Elf Cosmetics

Læber:

Lipliner i farven 14 femme fatale, fra essence

Læbestift i farven 02 all you need is red, fra essence

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffin på 5 minutter