Red lips

Valentino rockstuds

Skærmbillede 2015-09-07 kl. 19.57.37

Ååååh, hvor har jeg dog været forelsket i Valentinos fine pumps længe. De er virkelig drømmekøbet, selvom det er dybt urealistisk at jeg kommer til at bruge så mange penge på et par sko, men man må jo gerne drømme, ikke? 😉

Jeg sad og kiggede på de her sko, og jeg er ret vild med dem der skinner (surprise, haha), fordi de er ret nede på jorden, samtidig med at de bare er gudesmukke og lidt anderledes end de helt ‘almindelige’ i sort eller nude. Dog ville jeg, hvis jeg havde penge nok at spendere på sådan et par stiletter, nok vælge de sorte, fordi det er det sikreste valg.

Alle skoene kan købes her, hvis det skulle have interesse. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red lips