En god dag

In the making – blå kjole med turtleneck

11995682_10205401715785515_69717974_n

I går aftes fik jeg hurtigt lavet en kjolemønster sammen med min mor. Vi brugte egentlig bare et blusemønster og formen på en kjole jeg har i forvejen, og voilà, så havde jeg et kjolemønster. Jeg regner med at få stoffet klippet i morgen, da jeg skal arbejde hele dagen og aftenen i dag.

Det skulle meget gerne ende som en stram kjole med turtleneck og en lille slids bagpå, så jeg håber at den bliver god, for jeg synes at stoffet jeg fandt er rigtig flot og i lækker kvalitet!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god dag